Het project

Residentieel wonen rond de groene binnentuin

In het hart van Laken, gelegen in de driehoek gevormd tussen de straten Gravin Van Vlaanderenstraat, François Lesninostraat en Steenbakkerijstraat, ligt een perceel van 48 are waarop dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd. De kleinschalige, prachtig ontworpen gebouwen liggen harmonieus rond de groene binnentuin die een oase van rust en geluk vormt.

 

Residenties met karakter en persoonlijkheid

Een hedendaags en doordacht ontwerp levert ook zijn bijdrage aan geluk. De architectuur is elegant en sluit harmonieus aan bij de omringende gevels uit verschillende tijdsperioden die u in de omliggende straten vindt. Door de kleinschaligheid van het project bent u geen nummer in het project, maar een welgekomen bewoner onder de medebewoners. Het ontwerp doorbreekt de anonimiteit maar gaat voluit voor sociaal contact!

 

Wonen in veiligheid, privacy en in volle milieubewustheid

Door het ontwerp en de voorzieningen die standaard worden voorzien, woont u in alle veiligheid en privacy. De lat wordt bewust hoog gelegd voor u, toekomstig bewoner. Daarnaast gaan we resoluut voor energiezuinige appartementen, want moeder aarde moet nog een hele tijd mee. Bovendien scheelt het ook heel wat in uw portemonnee. Ook daar wordt een mens gelukkig van.

 

Bekijk het aanbod

Vragen over het project?

  • Immo Brussel bvba (Zicht op Geluk)
  • Gravin Van Vlaanderenstraat
    B 1020 Brussel
  • info@immobrussel.eu

Kalender

Op zondag 18 oktober 2015 openen promotoren en projectontwikkelaars over heel Vlaanderen en Brussel de deuren van hun nieuwbouwprojecten. Ook wij zetten de deuren naar het Geluk wijd voor u open. Breng die dag een bezoek aan onze appartementen in het project "Zicht op Geluk" en wie weet ontdekt u er uw geluksnestje in hartje Laken. 

Contacteer ons voor meer info