Buurt

Wonen in het centrum van alles

“Zicht op Geluk” ligt in het hart van Laken, op een boogscheut van het centrum van Brussel. U hebt er alles binnen handbereik:  winkels, sportfaciliteiten, gezellige pleintjes, bibliotheek, het koninklijk domein, Tour & Taxis, enz. U vervelen doet u er zeker niet, er is altijd wel iets te doen in de levendige buurt rond het project. Ook dat maakt een mens gelukkig.

 

Optimale bereikbaarheid!

Vlot van en naar uw woonplaats kunnen is meer en meer een behoefte van de moderne mens. Het openbaar vervoer (trein, tram, bus & metro) ligt op loopafstand van uw nieuwe woonst. Ook de Brusselse ring, met aansluiting naar alle grote autosnelwegen, zorgt voor de perfecte ontsluiting. Stress en files verdwijnen zo naar de achtergrond.

 

Brussel, de stad van uw dromen

Wonen in Laken is ook wonen vlakbij de hoofdstad, Brussel. Flaneren in de winkelstraten, een terrasje doen, cultuur opsnuiven of u onderdompelen in het nachtleven... Het kan er allemaal! En hebt u even genoeg van de drukte, dan trekt u zich in alle rust terug in het Zoniënwoud, in een leuk stadspark of op een sfeervol plein. Of in uw eigen appartement in Zicht op Geluk, natuurlijk.

Bekijk het aanbod

Vragen over het project?

  • Immo Brussel bvba (Zicht op Geluk)
  • Gravin Van Vlaanderenstraat
    B 1020 Brussel
  • info@immobrussel.eu

Kalender

Op zondag 18 oktober 2015 openen promotoren en projectontwikkelaars over heel Vlaanderen en Brussel de deuren van hun nieuwbouwprojecten. Ook wij zetten de deuren naar het Geluk wijd voor u open. Breng die dag een bezoek aan onze appartementen in het project "Zicht op Geluk" en wie weet ontdekt u er uw geluksnestje in hartje Laken. 

Contacteer ons voor meer info